Ulaz Babić Siča: zatvoreno

 

OBAVIJEST O ODABIRU KANDIDATA I DATUMU ODRŽAVANJA TESTIRANJA KANDIDATA - NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO STRUČNI/A REFERENT/ICA – INFORMATOR/ICA III. VRSTE - 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme (zamjena zbog dužeg bolovanja)

- odabrani kandidati pozivaju se na testiranje:

K.D.

M.B.

M.V.B.

V.D.

F.N.

Ž.L.

J.P.

S.B.

Testiranje će se održati u srijedu, 18. siječnja 2023. godine, s početkom u 09:00 sati, u Upravi Nacionalnog parka u Krasnu, na adresi Krasno 96.

Testiranje se sastoji od općeg i posebnog dijela. Opći dio testiranja obuhvaća znanja iz zakonskog propisa koji regulira zaštitu prirode, poznavanja posebnih propisa koji reguliraju zaštitu prirode i poznavanja rada, ustrojstva, karakteristika i osobitosti Nacionalnog parka "Sjeverni Velebit". Pravni izvor za testiranje je Zakon o zaštiti prirode (NN 80/13, 15/18, 14/19 i 127/19), a osobito: čl. 4., čl. 9. st. 1. t. 1.-15., čl. 111.-120., čl. 139. i čl. 153.-154..  Ostale relevantne informacije o Nacionalnom parku "Sjeverni Velebit" potrebne za testiranje nalaze se u Planu upravljanja Nacionalnim parkom "Sjeverni Velebit" https://np-sjeverni-velebit.hr/www/images/dokumenti/upravljanje/propisi/NPSV_Plan_upravljanja.pdf  te na mrežnim stranicama Nacionalnog parka https://np-sjeverni-velebit.hr/www/hr/ .
Sukladno uvjetima natječaja posebni dio testiranja obuhvaća praktičnu provjeru informatičkog znanja, engleskog jezika i drugog svjetskog jezika (navedenog u u životopisu) od strane vanjskog suradnika.

Po utvrđenim rezultatima pisanog testiranja, kandidati koji zadovolje, odnosno koji na svakom dijelu testiranja ostvare najmanje 50% bodova, biti će naknadno pozvani na razgovor.
Molimo kandidate da svoj dolazak potvrde do ponedjeljka, 16. siječnja 2023. godine do 14:00 sati.