Ulaz Babić Siča: zatvoren

 

Zajednička ulaznica za Lika destinaciju

Klaster Lika Destination i zaštićena prirodna područja u destinaciji Lika formirali su zajedničku ulaznicu destinacije Lika s ciljem poticanja duljeg zadržavanja turista u destinaciji te brendiranja destinacije Lika kao destinacije zaštićenih prirodnih područja

Govoreći o destinaciji Lika, radi se o destinaciji koja obuhvaća područje Ličko-senjske, Karlovačke i Zadarske županije, a s obzirom da se gotovo 60% površine destinacije nalazi u ekološkoj mreži NATURA 2000, naglasak je na zaštićenim područjima prirode. S obzirom na činjenicu da Nacionalni park Plitvička jezera godišnje posjeti 10% svih turista koji posjete Republiku Hrvatsku, namjera je uz pomoć njegovog popularnog brenda na održiv način brendirati ostatak destinacije koji je turistima manje poznat, a također bogat prirodnim ljepotama.

Naš slavni Nikola Tesla jednom je izjavio: “Nema stvari koja bi bila tako vrijedna proučavanja kao priroda.” Tragom toga pozivamo vas da posjetite osam predivnih lokacija Lika destinacije i osjetite čaroliju njene ponude.

UMJESTO 720,00 KN PLATITE 490,00 KN

Kupite svoj paket vouchera u Nacionalnom parku Plitvička jezera ili online te odlučite kada koju lokaciju želite posjetiti.

Kupite paket Vouchera ovdje.

 

Svoje vouchere možete iskoristiti u razdoblju od 20. srpnja do 05. listopada 2022. godine, a obuhvaćaju sljedeće lokacije:

Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Sjeverni Velebit

Nacionalni park Paklenica

Park prirode Velebit – Uvala Zavratnica

Park prirode Velebit - Cerovačke špilje

Baraćeve špilje

Pećinski park Grabovača

Memorijalni centar Nikola Tesla

Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda

 

CIJENA:

Odrasli: 490,00 kn po osobi

Djeca 7-18 godina: 335,00 kn po osobi

Djeca do 7 godina: Gratis