Ulaz Babić Siča: zatvoren

 

Zajednička ulaznica Dvije Kuće - Kuća Velebita i Kuća šumarstva Krasno

U sklopu suradnje i povezivanje ponude dva posjetiteljska centra u Krasnu, Kuće Velebita, Javne ustanove Nacionalni park Sjeverni Velebit i Interpretacijskog centra Krasno - Kuća šumarstva, Hrvatskih šuma, formirana je zajednička ulaznica pod nazivom Ulaznica Dvije Kuće. Cilj ove suradnje je edukacija šire javnosti o kulturnim i prirodnim vrijednostima Velebita, ali i postizanja veće posjećenosti te kreiranja dodatnih sadržaja za posjetitelje na području mjesta Krasna i Grada Senja.

Zajednička ulaznica se može kupiti u Krasnu u Kući Velebita, a uz svaku se ulaznicu izdaje i voucher za posjet Kući šumarstva. Ulaznica su podjeljene u 3 kategorije, osnovna (50 kn), grupna (35 kn) te obiteljska (130 kn), a za djecu do 6 godina je besplatan ulaz. Ulaznica se može iskoristiti na dan kupnje i prvi sljedeći radni dan.

Grupna ulaznica obuhvaća posjetitelje na unaprijed najavljenom izletu organiziranom od strane turističke agencije, udruge ili druge pravne osobe, ili minimalno 15 osoba koje ne ostvaruju popust po drugoj osnovi, a zajednički posjećuju objekt. Obiteljsku ulaznicu obuhvaća maksimalno dvije odrasle osobe s djecom do 14 godina starosti.