Ulaz Babić Siča: pon - ned 8:00 - 16:00

 

Poziv na Javnu tribinu radi provedbe postupka katastarske izmjere na području NP Sjeverni Velebit

Poštovani vlasnici i korisnici nekretnina na području NP Sjeverni Velebit,

obavještavamo Vas da je započela provedba katastarske izmjere na području dijela NP Sjeverni Velebit u cilju izrade novog katastarskog operata i obnove zemljišne knjige.

Ugovor o javnoj nabavi usluga potpisan je između Državne geodetske uprave kao naručitelja i Zajednice ponuditelja (izvođač radova): GEOPROJEKT d.d., Nova cesta 224/2, Opatija, CADCOM d.o.o.,Trokut XI 5, 10020, Zagreb, GEO GRUPA d.o.o., Savska cesta 144a, Zagreb i ACES d.o.o., Antuna Barca 7c, Zadar.

Rok izrade katastarske izmjere je 18 mjeseci. Pregledne karte obuhvata izmjera biti će izložene u prostorijama Uprave NP Sjeverni Velebit koje će koristiti djelatnici Geoprojekta d.d. iz Opatije.

Ove opsežne radove moguće je uspješno obaviti samo uz Vaše osobno sudjelovanje i suradnju s institucijama i osobama koje će izvoditi opisane radove, stoga

pozivamo sve vlasnike katastarskih čestica (nositelje prava) da prisustvuju:

- javnoj tribini koja će se održati 24.11.2021. godine u 17h u zgradi Uprave JU NP Sjeverni Velebit, Krasno 96, Krasno za nositelje prava na području NP Sjeverni Velebit,

na kojima će dobiti sve potrebne informacije o postupku provedbe katastarske izmjere.

Nositelji prava zakonski su obvezni po pozivu izvođača radova obilježiti, očistiti teren, te usuglasiti međe zajedno sa svojim susjedima prema stvarnom stanju na terenu, te pripremiti osobne podatke o nositeljima prava, tj. podatke o vlasnicima (ime prezime, adresa, OIB) i kopiju dokumentacije vezano za katastarske čestice i zgrade.

Sa ciljem što bolje komunikacije i suradnje sa strankama izvođači radova otvoriti će terenski ured u zgradi Uprave JU NP Sjeverni Velebit, Krasno 96, Krasno za nositelje prava na području NP Sjeverni Velebit.

Javnoj tribini mogu pristupiti svi koji posjeduju važeću EU digitalnu COVID potvrdu sukladno važećoj odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Izmjera NP Sjeverni Velebit

NP Sjeverni Velebit pregledna karta