Ulaz Babić Siča: pon - ned 8:00 - 16:00

 

Zavižan challenge

S obzirom da je ovogodišnja utrka Uspon na Zavižan otkazana radi pandemije COVID-19  Brdsko biciklistički klub Senj dosjetio se ideje da i ove godine svi zaljubljenici u taj sport ne ostanu zakinuti.

Zavižan challenge je virtualna utrka smišljena na istoj trasi kao i Uspon na Zavižan. Većinom uzbrdo od Senja (0 m) do Zavižana (1594 m), dužine 38 kilometara, s usponom od 1650 metara, koji polovično čine asfalt i makadam Prilagođena je pojedincu i manjim skupinama da odvezu tu stazu te pomoću svojih pametnih telefona i sportskih satova pošalju svoj trud i uspjeh. Biciklistima je dano na volju da sami odrede sat i dan kada će voziti.

Utrka započinje u srednjovjekovnom gradu Senju a završava u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit. Duž rute nudi se prekrasan pogled na planine, obalu i otoke .

Ukoliko želite pokušati potrebno je slijediti sljedeće korake:

Jedino što je potrebno je bilo koji uređaj ili aplikacija koja bilježi tvoju izvedbu (Strava, Endomondo, Garmin i mnogi drugi) te registracija putem stranice:

https://zavizan.wixsite.com/challenge?fbclid=IwAR3GKGRmq9QRZxGJ0Q4fSP6gzYvOQ5S9F0gqxeMvGS9gHlsa637GC47ADyg&lang=hr

Cijena startnog paketa iznosi 80 HRK (cca 10 EURA) a sadrži:

-         Ulaznicu u Nacionalni park Sjeverni Velebit

-         Kavu prije starta

-         Bidon bočicu

-         Besplatno pivo kao šećer na kraju

Brdsko biciklistički klub Senja Vas poziva da dođete u Senj do 31.10.2020., uzmete svoj bicikl te sebi i ostalima priuštite izazov.