Ulaz Babić Siča, Pet - Ned / Fri-Sun: 08:00 - 16:00 h

 

Slavimo 21. rođendan Nacionalnog parka Sjeverni Velebit!

Zaigrajte nagradni kviz povodom 21. rođendana Nacionalnog parka Sjeverni Velebit, kojeg zbog izvanrednih okolnosti izazvanih epidemijom COVID-19 slavimo u malo drugačijem izdanju. Ove godine pripremili smo za naše vjerne obožavatelje i poznavatelje Nacionalnog parka Sjeverni Velebit edukativni nagradni kviz u kojem možete provjeriti koliko znate o Sjevernom Velebitu i osvojiti vrijedne nagrade :
1. NAGRADA - 4 kombinirane ulaznice za Kuću Velebita i Nacionalni park.
2. NAGRADA - 2 majice Nacionalnog parka Sjeverni Velebit.
3. NAGRADA - 1 majica Nacionalnog parka Sjeverni Velebit.

Da bi osvojili jednu od nagrada potrebno je TOČNO odgovoriti na 18 pitanja sa DA ili NE. Prvih troje koji najbrže točno odgovore na sva pitanja osvajaju nagrade. Redoslijed dobitnika biti će određen prema rangu u tablici koju sustav sam automatski slaže na temelju količine točnih odgovora i vremenskom roku. Kviz možete igrati više puta i na taj način naučiti ako nešto niste znali o našem Parku.

Nagradni kviz traje od 28.05.2020.god., a završava 29.05.2020.god.,u 00:00.

Popis dobitnika biti će objavljen 01.06.2020.god., na našoj Facebook stranici. Dobitnici u našem kvizu o nagradi će biti obaviješteni putem e-maila kojeg su naveli u obrascu.
Sudjelovanjem u nagradnoj igri dajem privolu i suglasnost za prikupljanje i obradu osobnih podataka a u svrhu sudjelovanja u nagradnoj igri, a sve sukladno zakonu o zaštiti osobnih podataka, odnosno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Zaigrajte kviz putem linka i sretno!!!
⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.facebook.com/sjevernivelebit/

logo off canvas